10 Februari 2009

Anwar si Gadis Ayu...Tak semena-mena Adun bukit selambau telah letak jawatan adun, alasannya mendapat tekanan daripada BN. Agaknya permainan apa ni, batu seremban ker? atau pondok-pondok. Aku rasa ini adalah permainan terbaru manusia bernama Anwar semata-mata nak pulihkan reputasi PKR yang jatuh merudum bak jatuh dalam longkang gara-gara dua adunnya telah lompat parti.


Maka diarahkan india keling tu letak jawatan dan buat kenyataan ditekan BN, agaknya orang PKR dan PAS suka la kut dengan skandal dimiliki oleh Adun tersebut, ye la dikatakan mendapat tekanan dari BN sahaja.

Kalaulah benar Anwar yang mengarahkan India keling tu letak jawatan dan semata-mata ingin meraih populariti, Anwar ni memang sial sanggup gunakan rakyat untuk kepentingan dirinya...
Kalau benar Adun tu terlibat skandal kenapa beliau tidak meminta maaf dengan seluruh rakyat di kawasan Bukit Selambau? yang disalahkan adalah BN, ini yang aku pelik dan ajaib apa kaitan BN dengan skandal india keling cap Hindraf ni...adakah BN yang upah teman wanita india keling tue? he he..Lu pikirlah sendiri.

Tiada ulasan: