19 Februari 2009

ini olang nama HILMI ka?
Waa nak tau sape budak itu nama HILMI banyak glamer aaa budak itu sikalang..kalah itu Siti Nurhaliza.... waa ada masuk dia punya laman facebook, wah manyak hemsem ooo ini olang. manyak untung ooo ELi, waa percaya itu Anwariza aa musti manyak jeles dekat Eli ooo...Anwariza kan suka budak hencum macam ini maa. Waa helan aa macammana budak ini boleh sangkut itu dekat Eli, Eli sudah tua maa.
Ada olang cakap kat waa nama penuh dia Hilmi Hazimin Abdul Malik ini olang asal dari Ampang Jaya, waa tak tau ini olang cakap.

Olang cakap aa ini budak banyak bijak oo sebab dia ada belajar di England, pernah menjadi Setiausaha @ anggota PKR Bahagian Pandan, dia juga suka mengkaji teori "konspirasi, sosialisme & kapitalisme.

umur dia 32/33 itu macam laa...manyak muda lagie...besday dia 27 MAC olang cakap aa bukan waa cakap...

Olang cakap jugaa dengan itu Eli dia berpisah sejak bulan oktober, bnayk sedih ooo, sampai sikalang Eli pun tidak tau dia pergi ke mana, luar negara ka? indonesia ka?

Ada olang cakap dia ada pergi minta kerja dengan New Strait Times tahun lepas waa tatak tau ooo dia dapat atau tidak. Olang cakap juga ini budak aa pernah kerja dengan Ahli Parlimen PJ Selatan - Hee Loy Sian tapi sudah berhenti.

budak ini aa suka ambik gambar oo, waa tatak tau itu gambar Eli dalam keadaan terkankang...pun dia yang ambik atau tidak.

Tiada ulasan: