24 Februari 2009

Juara sehati berdansa musim ini...HARAPAN BARU

sekiranya beberapa tahun lepas, Chua Soi Lek dinamakan lelaki paling HOT kerana skandal gelapnye di bilik Hotel di Batu Pahat..Tahun ini anugerah lelaki terHOT aku bagi kat jejaka ini.... merupakan salah seorang pendukung Harapan Baru, dan ia ini memang layak mendapat anugerah ini diatas keberaniannya. Sampai skang isu dia masih belum terungkai sepenuhnya..namun nama dia akan tetap disebut dalam tempoh sekarang hingga pilihanraya di dua bukit ..ops tiga.

Pasangannya layak dapat perempuan paling seksi atas muka bumi dan harus dikagumi kerana keberaniannya memakai spek mata ketika tidur... dan tidur dalam keadaan terkankang...kalah actress Hollywood. beliau juga merupakan antara tunjang utama HARAPAN BARU di Malaysia.sekarang kehebatannya sudah terselah dan amat dikagumi oleh peminat-peminat gambar aksi.

Apa pun aku tabik Spring ke atas parti PKR kerana mempunyai dua pelakon berbakat besar..rasanya boleh mengantikan ANgelina Jolie dan Brad pit selepas ini...hua hua hua. Inilah HARAPAN BARU UNTUK MALAYSIA MENCIPTA NAMA.

Tiada ulasan: