17 Mei 2010

Kamal Atartuk : Presiden Parti Rakyat Repulikan, Anwar Atartuk : Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat



Adakah peringatan yang diberi oleh Mat Sabu di dalam akhbar Harakah beberapa mingu lepas bahawa pemimpin seperti Kamal Atarturk akan naik di Malaysia akan menjadi realiti akhirnya?Itulah yang dapat kita simpulkan bila memerhati situasi politik semasa di Malaysia.

Kelakuan DAP hari ini tidak ubah seperti pemimpin Yahudi dan Amenia di Turki sebelum kejatuhan kerajaan Uthamiyah dahulu yang selalu mendendangkan mereka tertindas, kerana secara tersiratnya mereka inginkan kuasa politik yang lebih di tangan mereka sebagaimana mereka menguasai ekonomi Malaysia.

Kelompok Yahudi dan Amenia dahulu mengadu dumba mereka tiada kebebasan di bumi Uthmaniyah dan kebebasan beragama tidak dibenarkan, walaupun hakikatnya pemerintah islam sewaktu itu telah banyak membantu mereka seperti menyelamatkan mereka selepas kejatuhan kerajaan islam Cordova, dan bantuan dari segi pembangunan pusat ibadah dan penempatan dikawasan yang didiami. Sehingga mereka menjadi bangsa peniaga dan menguasai bandar besar di Turki sewaktu itu dari aspek perniagaan.

Hari ini DAP pun melakukan perkara yang sama, mereka menafikan keterbukaan orang islam di Malaysia yang sanggup menerima mereka dan berkongsi tempat tinggal di bumi Malaysia.
Apa sahaja peristiwa yang ada diperbesar-besarkan seolah kerajaan yang memerintah adalah sezalim kerajaan yang ada.

Jika dahulu peranan di pihak orang islam menjatuhkan kerajaan pimpinan Sultan Abdul Hamid di mainkan oleh Mustafa Kamal Atarturk, di Malaysia kini juga hampir muncul watak yang sama iaitu dimilik oleh Anwar Ibrahim yang hari ini rasanya lebih layak digelar Anwar Atarturk.

Mustafa Kamal di bina imejnya oleh orang yahudi secara perlahan-lahan sewaktu menjadi pemimpin tentera dalam kerajaan Uhtmaniyah, kuasa barat dan Yahudi sewaktu itu sanggup mengorbankan tentera Greece bagi memberi imej yang tinggi kepada Mustafa Kamal, sehinggakan ramai ulama islam sewaktu itu terpedayan dengan hebatnya Mustafa Kamal.
Sampai ketika Mustafa berjaya mengumpul kekuatan dari salam Mustafa melancarakan strategi revolusi untuk menjatuhkan Sultan Abdul Hamid atas nama kebebasan .

Dengan berpakat dengan Yahudi Daunamah yang menginkan wilayah Palestin untuk dijadikan negara haram Israel dan bantuan dari pemimpin islam di Hijaz yang ingin berpisah dengan Khalifah Uthmaniyah akhirnya runtuhlah Kerajaan Uthamaniyah.

Secara sedar atau tidak pimpinan wahabi yang berkuasa di Hijaz semasa itu ingin bebas dari wilayah kekuasan Uthamaniyah hingga muncul gerakan nasionalis arab berpunca dari sikap kepuak-puakan kelompok wahabi .

Di Malaysia hari ini kumpulan islam yang sama hampir juga wujud, demi memperolehi kuasa dan politik kumpulan ini yang dipimpin tokoh yang pernah belajar di Pakistan dan terpengaruh dengan Muhamad Abduh ini juga melakukan perkata yang sama.
Perpaduan islam diketepikan atas alasan mereka lebih islam dari pihak yang lain tidak ubah seperti sikap keluarga Soud yang memerintah Arab Saudi hingga ke hari ini.

Kesultanan Melayu sebenarnya merupakan warisan dari kerajaan Uthamniyah,menurut sejarah ada dicatatkan masjid-masjid di Kelantan dan Terengganu pernah mendoakan kesejahteraan Sultan2 yang memerintah kerajaan Uthmaniyah. Manakala Maharaja Abu Bakar pernah singgah di Turki sewaktu perjalanan ke Britain sewaktu memerintah negeri Johor.

Dikatakan sewaktu itu pemerintah Uthmaniyah telah melebarkan hubungan yang terjalin dengan mengirimkan seorang berbangsa Turki untuk dibawa balik dan dikahwinkan dengan kerabat negeri Johor, dan hari ini keturunan Turki seperti Syed Naquib Al-Atas beranak pinak dan membesar menjadi sebahagian orang islam di Malaysia.

Selepas kejatuhan beberapa kesultanan Achen dan kerajaan islam lain diseluruh dunia, kita mendapati satu-satunya warisan Kesultanan Uthamaniyah di Malaysia berada di Malaysia.
Namun tidak mustahil jika warisan inipun akan hilang dan menjadi semacam negara Arab yang berpecah belah jika kelakuan Anwar Ibrahim hari ini tidak siapa yang dapat menghalangnya.
Antara Anwar dan Mustafa Kamal sebenarnya tiada satupun perbezaan, kedua-duanya menjadi kegilaan perempuan sewaktu berkuasa dan pada masa yang sama berminat dengan kaum sejenis, Kedua-duanya mempunyai aura untuk memukau khalayah dengan penampilan yang dikagumi ramai, kalau ada pun beza Mustafa selalu menjadikan lelaki muda sebagai anak angkat dan anwar pula selalu menjadikan anak muda sebagai adik angkat. Jika Anwar merupakan pemimpin Partikeadilan Rakyat , parti yang ingin mengunakan rakyat demi kepentingan peribadinya, Kamal Ataturk telah lama melaksanakannya apabila telah mengasaskan Parti rakyat Republikan pada tahun 1923M, siapa tiru siapa?

Sememangnya kuasa barat dan Yahudi amat ingin system beraja di Malaysia dijatuhkan kerana status Quo islam akan terjaga selagi sultan atau raja berkuasa di Malaysia. Oleh itu mereka akan mengunakan pelbagai cara untuk menghapuskan system tersebut termasuk mengunakan orang islam yang mengaku islam seperti apa yang dilakukan Anwar Ibrahim.
Baca lagi di sini dan sini kenapa Anwar Atarturk layak digelar Kamal Atarturk moden.

19 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Sebenarnya ramai orang Melayu di Malaysia dah tau tembelang Anwar Ibrahim semua pemimpin PAS tapi dik kerana lebih cintakan dunia maka semua itu diketepikan. Hanya menantikan bala dan balasan Allah s.w.t akan menimpa semua rakyat Malaysia tanpa kira bangsa dan agama. Seandainya kaki liwat seperti Anuar Ibrahim jadi PM Malaysia, itu juga satu bala yang menimpa rakyat Malaysia. Syukur kepada Allah s.w.t kerana masih belum memakbulkan cita-cita kaki liwat tu. Amin....

Tanpa Nama berkata...

sian kat pas diperbodohkan anwar....

Tanpa Nama berkata...

tengok saja yahudi cuba membeli jiwa dan maruah rakyat palestin dgn sedikit kemewahan lantas mereka tak takut menjadi talibarut dan mengkhianati bangsa sendiri

Pemerhati berkata...

Sebenarnya, Anwar sedang diperalatkan oleh DAP utk mencapai cita2 kaum Cina utk memerintah The Republic of Malaysia. PKR dan PAS sedang diperkudakan oleh DAP utk tujuan ini. Tengoklah di Selangor, walaupun Khalid dari PKR menjadi MB dan ada ramai ADUN2 PAS, tetapi DAP juga yg sebenarnya memerintah. PKR dan PAS hanya akan diamkan diri dan tidak membela kaum Melayu.
Tidakkah kaum Melayu di Malaysia sedar akan ke mana arah tujunya politik kotor DAP yg berkiblatkan PAP dari Republik Singapura?
Najib ni nampaknya terlalu lemah sbg PM. Mungkin Najib ni ada banyak skandal kot?
Kalau susah sangat nak memimpin orang Melayu eloklah diberi laluan kpd TS Mahyudin yg agak bebas dpd sebarang skandal!

Tanpa Nama berkata...

anwar sedang laksana agenda zionis..jangan salahkah kaum cina...
orang yang seharusnya disalahkan ialah anwar dan PAS....
kenapa mahu salahkan najib...salahkan pemimpin umno terdahulu..najib tiada pilihan kerana kesilpan pemimpin umno dahulu yang terikut dengan KJ amat besar kesannya..

Tanpa Nama berkata...

Tsunami belum sampai ke Mlaysia Timur kemenangan DAP di Sibu bukan tanda tsunami melanda Malaysia Timur.
Peratusan mengundi kurang lebih kurang 53% saja.
Kelemahan adalah jentera yang tak effektif, terlalu yakin menang , dan tiada kaunter attack isu yang dimainkan oleh DAP dan PKR ( Anwar last minute memang swing pengundi Cina ).
Terlalu yakin dan peratusan mengundi yang tersangat kurang bukan ukuran sebenar di Sibu...

life is not a fairy tale dude berkata...

Oh suka lelaki muda. Adakah kerna bontot masih bergetah?

Don't be insane

miya berkata...

Part 1 - The origin of pendatang:

· Malays - come from Indonesia and Yunnan.
· Chinese - come from China.
· Indians - come from India.

Part 2 - Why they come to Malaysia:

· Malays - easy life, food aplenty around those days, like fish from the river etc.
· Chinese - looking for a living.
· Indians - looking for a living and goes back.

Part 3 - Pendatang's attitude:

· Malays - the words 'relax la', 'bantuan kerajaan' and 'cukup makan' are their daily words.
· Chinese - work, work and work but also spend.
· Indians - work, earn and save but spend little.

Looking at the mindsets of various pendatang. You tell me is it possible to be one Bangsa Malaysia? Never! For oil will never mix with water.

If you tell the Chinese to close down Chinese schools, the children will not taught to be hardworking anymore, so they become lazy and can they ask for bantuan kerajaan?

No! Right? So let the Chinese have more Chinese schools to teach the principle of hardworking, integrity, trustworthy etc, thus others can get more shares.

Those days the government control the Chinese schools is because of communist. Now where got communist again? Bodoh!

reek berkata...

Malay history start from Parameswara who escape from Indonesia and settle in Melaka. During his time, Laksamana Cheng Ho visit Melaka seven times.

Melaka need the protection of the China from the invasion of the Siamese. Without Cheng Ho, there won't be malay history, instead you have Siam history.

I pity Malaysian Muslims, you probably are the least free people in this world! Even Indonesian Muslims are allowed to practice apostasy when they become adults!

fargoman berkata...

The malays do not exist as a unique tribe but are the result of centuries of mix amongst various ethnic groups - migrants from Yunnan, Polynesia, Java, Sumatra, Turkey, Arabia, India, Siam, Cambodia, Laos.

Once they began to populate the Malayan Peninsula - (which wasn't named for the malay race but derives from the Tamil word for "mountain" - malai) they figured it would be advantageous to claim ownership of the land by dubbing it Tanah Melayu.

It was mostly a political part of various pirate bloodlines to create their own Promised Land.

yoy berkata...

The founders of kingdoms and sultanates were nothing but a bunch of pirates, robbers and thieves, so what is so "great" about being of royal blood?

vesewe berkata...

If malays are so unhappy in this land, they are free to go back to Indonesia, nobody stop them.

They are laughed at by everyone in this world for being lazy, stupid, useless morons.

If we want a good country – we must destroy the UMNO party first.

Boleh berkata...

This race stereotyping is actually the work of the present day government, headed by the Umno racist using race and religion as a tool to stay in power.

The native of this land a.k.a. son of the soil are the native (Dusun, Iban, Kadazan, etc) of Borneo and the Orang Asli (Dayak, Jakun, Sakai, etc) in Peninsula. Not you malay arrogant pieces of shit!

Before the arrival of Islam into Malaysia, the different races live in harmony without questioning race or religion. They may be cultural different but they accepted each other.

After independence, race was used by the Umno racist, and then formulated the NEP, which divided everyone. The Umno fascist use Islam in schools, universities and workplaces to segregate, and in the name of fighting PAS.

The modus operandi of Umno has always be, divide and rule, and the devil is in the detail and implementation of the religious department.

Umno is king in creating diversion, when they are cornered, use race and religion. Race and religion is the most explosive issue and they have used it successfully since independence.

All this is done to perpetuate their hold on political power. It is for Umno benefits to play the race card, because this is the only way to ensure their hold on to political power. And 50 long years have proven them right. The race card works well and works every time!

They have succeeded in keeping the races apart socially, and fanned animosity amongst the races with their discriminatory and racist politics.

All give politically reasoning - well here goes a correct one - malay is lazy because of Islam.

How can one pray 5 times and yet be expected to be productive? Wait for the foreigners to come and set up their factory and having to cater for Islam needs!

If malays embrace other religion then there is hope for Malaysia otherwise your hope is in the existence of Umno terrorist liars - don't count on them being there forever - we are factoring in Umno racist absence in our business plan!

The problem with malays is that they forget too easily. It was the Chinese, Indians and Malays who fought for the independence.

The NEP was design to help the malays catch up with the Chinese and the Indians. Now looks like after 40 years, malays are still behind and very proud of it.

Still want to receive handouts from the government! Still afraid to fight it out on fair ground with the Chinese, Indians and other races! Fearful is the malay race!

Without the government subsidies and supports - I don't know how many malay businesses will still stand? So when can we see some towering malays and who dare to refuse government help and still succeed?

Grabbing other people success and call it your own success is not success but a disgrace!

Their laziness caused the nation economy to slump and resources are wasted. They take 5 days to complete a day work. Malays always think that they are helping the other races when they are lazy. For God sake, please wake up! You are doing it for your own, not for anybody!

Majority of the nation need to be educated again. On the meaning of Malaysia.

YANG GAMBI berkata...

Satu catatan yang menarik, yang sepatutnya membuka mata orang-orang Melayu Islam, khususnya dari puak-puak PAS dan PKR yang terlalu menjumudkan pemikiran...

Tanpa Nama berkata...

It's a real mistake when Tungku agreed with the British to give citizenship to the non-Malays. Now just because these bas***ds won more than the usual in the last election, they think they own this country. Malays have to unite and be cautious of these b*s***ds. Whack them in the next election, and once they are down, don't ever, ever, let their face to facing the sun, instead always looking down the ground. Not happy here, do go elsewhere. They should remember how the Japanese treated them in China and during the Japanese occupation of Tanah Melayu...do remember..TANAH MELAYU.

Anan berkata...

The truth is the Malays came from Planet Zargon sometime in the 10th century.The Malays flew by Spaceship and landed on a piece of land close to India and China..The Indians and the Chinese saw the Malay's spaceship from Planet Zargon landed on that piece of land which none of them has been there before. When they saw the Malay's Spaceship landed on a piece of land,the Indians and the Chinese rushed to that piece of land by boats wanted to know what was in Spaceship. When they arrived at that piece of land, both the Indians and the Chinese walked to entrance of the spaceship.A few moment later,the main door of the spaceship slowly opened. Then they saw a person walking towards them wearing some sort of Chinese costume red hat,red trousers and red shirt.The Chinese thought that the person was one of them but when the person got nearer the face looked like Indian.Now the Indians thought that the person was one of them.When the person reached them,he greeted "Welcome to Malaysia" he said, "My name is Saiful Apek" he continued. Saiful brought all of them in the Spaceship. They saw the Malays is living on a Spaceship.. Very Comfort.. So the Indians and the Chinese also wanted to feel, how does it like to live in a Spaceship in comfort...Then the Very very very GENEROUS Malays that came from Planet Zargon let them in the Spaceship and live with them in comfort helping each other until now.... The End.

Jgn Mare.. :)

coolooc berkata...

Know what malay pig? A suck babi hutan pendatang from Indonesia, pencuri of Tanah Orang Asli, should be caught by all the Chinese whom you have insulted.

They will then pack you in a pig basket, parade you round Chinatown in KL, to let the Chinese pelt rotten eggs, throw shit and pour all the pig shit from the nearby pig farms on your head.

Then let them take you out of your pig basket and roast you over an extremely hot fire until you become barbecued pork. After that chop your stinking carcass and leave it in the streets of rural for all those vultures and crows to feed on. Good riddance to bad rubbish.

Why only malays? You think this country is yours alone? What has the government really done for the pribumis and the Orang Asli? Look at how Umno has screwed up Sabah Indonesians and Filipinos getting citizenship and enjoying the same benefits as you the moment they hop off the boat!

You go ask the government to stop all that then I will stop thinking you are speaking through your asshole.

Podah! You are nothing but a chauvinist malay pig like the rest.

It seems like Malaysia is still not ready for globalisation because of a bunch of anti-social racist morons like you. Our country already independent for so many donkey years but sorry to see still got such shortsighted moron like you.

Bangsa melayu failed in the past 30 years with lots of help from Umno but still failed! Then they blame the Chinese cheat la, marginalise them la, this la that la……….so much excuses! If you are pariah, forever you are pariah!

If you malay pig race lazy, no matter how much with the government help, it will back to square.

For me, I just speak up what I had observed and not like the malay race who is always jealous about other race success. Bad hearted.

What the hell you ask all the Chinese to get out from Malaysia in your comment post? It is proven you are another racist moron bastard!

Malay failure is the fact! It has been happened since 30 years ago and not just now. If you keep on denying it proven again you are just another loser or hypocrite!

Truth - what is so proud of asking Chinese to be like your kind of robbers, liars, cheaters in Malaysia? Kaum tongkat yang langsung tak tahu malu! Yes, you motherf***ker are stupid, lazy, fanatic, thus you need tongkat forever! Dick head!

Kaum tongkat still can survive in most of the zoos overseas. See the UPM red shirt "Orang Utan". At least they could be the laughing stock to this world.

If malays with 50% population in Malaysia none of them success, then I reckon you jump to the sea. That so!

Once again, with you racist pig moron, Malaysia wouldn't go far as far as globalisation is all about!

You are truly one of those Umno babi hutan with shit plastered all over your brain and fulfilling Hang Tuah policy in reverse! With babi hutan like you whose brains are filled with tahi babi - it would be melayu akan hilang di dunia!

romsam berkata...

Bodoh punya melayu babi……….

Baik balik ke tanah melayu la. We are natives of Sabah and Sarawak land - buat apa kamu punya orang datang sini menjajah kita oh?

Kita tak suka kamu orang datang sini mengorek sumber petroleum tanah kita - this Sabah and Sarawak land not belongs to your malays.

Get out from Sabah and Sarawak la!

Bodoh melayu babi!

winner berkata...

You stinking malay pig, please get the f*** back to your own land in Aceh or Jawa, whatever. Because this is Tanah Orang Asli and malay pig like you are pendatang!

To non-malays……….time and time again we have said that the malays are from Jawa. I always say that they are from Aceh, Sumatra, etc - do you see anyone of these racists (obviously malays) objecting to that fact?

This is the truth and they cannot handle this. They don't dare say that because it is so true! Even Mahathir admitted recently - the origins of the malays are not Malaysia but Indonesia - Sumatra and island etc.

The real bumis are the natives of Borneo and the Orang Asli. Not these malay free loaders and wasted sperms.

"Son of the soil" incorrect! More appropriate term would be "Rapist of the soil"! Malays are pendatang, they called Chinese and Indians pendatang! Tak malu!

To malays pendatang from Indonesia, you are also enemy to Indonesia, stupid! Apa? Tak faham English? Makan tahi dan berambus balik ke Jawa! Setia kepada negara Indonesia! So are you, malay pig!

Aren't you a bloody hypocrite? You are not the Orang Asli of this country - you are an immigrant from Jawa, Sulawesi, all elsewhere - why did you come here to this country then?

Why not help your own country (or should I say your dilapidated kampung in Jawa) and improve the situation then? What……….what did you say? Oh you want a better life is it? I see - so what does that make you? A patriotic fake? Or a hypocrite with no substance?

Compare China and Indonesia - then tell me who is faring better in the international stage! You useless malay pig. At the end of the day - you work for me.

Obviously, you are worse than shit. Not pigs, for pigs are really smart animals. Tanah Melayu my ass! Orang Asli were here before your ancestors crept onto this land. Learn some history, ok? Of course, you can always change history! Tak malu kah!

You are sick in the brain, thanks to Mahathir!

Chinese got pissed off as not all Chinese are rich, but all work their asses off to make an honest living, while idiots like you think that you are entitled to riches without sweating. What discontent? After all the handouts all these years, you still couldn't get your acts together, and you want to blame others, the Chinese, the Indians? Where is your dignity?

What anger? You get angry at the Olympics because malays can't run faster than the Americans? The Aussies? The Chinese? (Just imagine some of you jokers made it to the Olympics, although none did!)

If you want to run amok, go ahead, join the apes and chimpanzees, your kind have been doing that at Perak, brainless monkeys they are, and so are you, go flock together.

The reason why malays tend to run "amok" is because of close relative breeding. Just like non-high breed dogs - brother have sex with the mother, and father marry their own sister, and the confusion goes on.

The end result is non-high breed dogs - that are difficult to train and tend to even bite their own master. Unlike the Chinese, they are very careful not to have too close relative marrying one another.

That is why you can see how Chinese excel in different part of the world. The Chinese are indeed a world race now, as China progress with such speed which is unknown off in any other race in the world!

Singapore is a fine example of Chinese superiority! Sad news for the malay race but then again it is the truth!